Zoekveld

Wereldwijde kennis met de service van het lab om de hoek

Ik adviseer u graag in de nieuwste tandtechnische ontwikkelingen

Silvia Graafstal-KoningenSenior Service Consultant

Nieuws

Nieuw bij Elysee Dental: De EVO-Twin prothese

Na de introductie, enige maanden geleden, van de EVO prothese is het EVO assortiment inmiddels uitgebreid met de EVO-Twin. 

EVO-Prothese

Met de invoering van ons voorspelbare digitale productieproces van de Evo-Prothese hebben we een uniek, efficiënt en betaalbaar concept ontwikkeld.

 

Smart Combi Deal

Bij aankoop van een Medit scanner én deelname aan het WDF - Smart Dentistry ontvangt u €1400,- korting op de totaalprijs!

Evenementen

30.08.2019

Tandtechniek a la Carte

Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soest

De zomervakantie is begonnen. Een periode waar we, hopelijk met veel zon, de tijd hebben om te genieten van familie en vrienden. Een mooi moment ook om even bij te komen van de hectiek van de dagelijkse praktijk. Na deze welverdiende periode van relaxen, staat op vrijdagmiddag 30 augustus het culinair team van Elysee Dental voor u klaar om u een cocktail aan te bieden van diverse oplossingen en diensten die de consumptie van tandtechnische producten binnen uw praktijk efficiënter, voorspelbaarder en prijstechnisch interessanter maken.

Lees meer
05.09.2019

Campus EVO-Prothese

Elysee Dental Alphen aan den Rijn
Flemingweg 14
2408 AV Alphen aan den Rijn

Deze campus is alleen voor tandartsen, praktijkmanagers en assistentes

Met de invoering van ons voorspelbare digitale productieproces van de Evo prothese hebben we niet alleen een unieke, efficiënte en betaalbaar concept ontwikkeld, maar tevens ook een concept welke u als tandarts tijdwinst en gemak oplevert. In slechts drie afspraken is het mogelijk om uw patiënt te voorzien van een volledige digitaal geproduceerde prothese. Tijdens deze campusavond vertelt Patrick Oosterwijk u alle ins en outs van dit nieuwe digitale proces en de efficiënte workflow.

Lees meer

Digitalisering

Innovatie/ Ontwikkeling

Service/ Ontzorgen

Prijs/ Kwaliteit