Zoekveld

12.12.2019

Webinar Optimaal invasief werken

Webinar

Met de lancering van nieuwe, indirecte restauratiematerialen en de ontwikkeling van nieuwe behandeltechnieken, kunnen indicatiegebieden worden uitgebreid. Een goede samenwerking tussen de tandartspraktijk en het tandtechnisch laboratorium is bepalend om tot een goed eindresultaat te komen. Tijdens deze webinar zal Patrick Oosterwijk u alle ins en outs vertellen over optimaal invasief werken.

Lees meer
16.12.2019

Webinar Hoe voldoet u zo efficiënt en eenvoudig mogelijk aan de toenemende vraag van het tanden bleken?'

Webinar

In samenwerking met Cavex organiseren we een webinar om u meer te vertellen over de samenstelling van het ABC pakket i.c.m. de superior seal lepels, maar ook vragen waar u als behandelaar tegenaan gaat lopen. Hoe gaat u om met vragen van de patiënten? Is het verantwoord om de tanden te bleken en hoe werkt het eigenlijk? 

Lees meer
17.12.2019

Webinar Telescooptechnieken

Online

Het gebruik van telescoop protheses heeft in Nederland lange tijd op een laag pitje gestaan maar door de komst van nieuwe technieken en materialen is de techniek weer helemaal terug. CAD-CAM technieken hebben het mogelijk gemaakt om primaire kappen, ten opzichte van de conventionele manier, op een voorspelbare en veel goedkopere manier te vervaardigen. De secundaire gouden structuurkappen worden dan gemaakt door middel van galvanotechnieken. De flexibiliteit van deze telescoop-techniek en de aangetoonde duurzaamheid verdienen het om nog een keer onder de aandacht te worden gebracht.

Lees meer