Zoekveld

Live webinars Digital Dentistry

Online

Modern Dental en CDE; Center of Dental Education, hebben de handen ineen geslagen om tandheelkundige professionals uitgebreide en hoogwaardige webinars aan te bieden. Gratis deelname voor Elysee klanten. Elysee klanten kunnen gratis deelneme aan alle webinars in september. 

Inschrijven webinars --> klik hier 

Na inschrijving ontvangt u een paar dagen voor aanvang van de webinar een link om deel te nemen.

Lees meer

Introductiecursus TrioClear®

TrioClear® is ontwikkeld met als voornaamste doel naast voorspelbare en comfortabele bewegingen van de tanden voor een perfect eindresultaat, ook de workflow van de tandarts te verbeteren. Hierdoor is de behandeling veel efficiënter en gebruiksvriendelijker. Het is dus een win-win-situatie voor uw patiënt, maar ook zeker voor uw bedrijfsvoering!

Introductiecursus

Om behandelplannen te kunnen insturen voor TrioClear® casussen is het belangrijk dat u eerst onze introductiecursus TrioClear® volgt.

Lees meer
10.09.2020

Live Webinar Elysee Dental & TRI bundelen de krachten

Online

Een implantologie behandeling biedt uw patiënt de meest optimale tandheelkundige oplossing. De patiënt besluit echter om de behandeling niet te starten omdat de totale kosten te hoog zijn. Dit is een situatie die in veel praktijken met regelmaat voorkomt.

 TRI® en Elysee Dental hebben de handen ineen geslagen en bieden hiervoor nu een oplossing! 

Door deze samenwerking worden uitsluitend originele implantaat componenten van TRI® gecombineerd met de tandtechniek van Elysee. Dit totale pakket, van implantaat tot kroon, is al beschikbaar vanaf 

Lees meer
22.09.2020

Live webinar TrioClear®

Online

Tijdens deze webinar zullen we alle ins en outs bespreken over aligners en ons TrioClear® systeem. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de webinar vragen te stellen.

Lees meer