Zoekveld

17.01.2019

Campus SMART Guide

Elysee Dental
Flemingweg 14
2408 AV Alphen aan den Rijn

Ondanks de vele mogelijkheden, gebruikt nog maar een beperkt aantal behandelaars digitale technologieën voor implantaatplanning en het maken van boorsjablonen.

Om hier verandering in te brengen en de workflow eenvoudig en volledig gedigitaliseerd te maken zijn Modern Dental Europe en DicomLab een samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking kunnen we u SMART Guide introduceren, een implantaat-onafhankelijk systeem voor driedimensionale planning. Deze innovatieve tool is toepasbaar met alle gangbare implantaatsystemen. Boorsjablonen met hoge precisie kunnen eenvoudig, na 3D-planning, door u of door SMART Guide worden besteld. SMART Guide is dus een perfect systeem voor de ervaren en minder ervaren tandarts.

Op 17 januari zal tandarts en maxillofaciale chirurg dr. Endre Varga, mede-oprichter en CEO van DicomLab, u informeren over de mogelijkheden en voordelen van het SMART Guide-systeem. In een ongeveer anderhalf uur durende presentatie, die gegeven wordt in het Engels, leert Endre u veel over de eenvoudige integratie van digitale implantaatplanning in de dagelijkse workflow van een implantatiepraktijk.

Programma

18.00 uur Ontvangst met een lichte maaltijd

19.00 uur Start presentatie

21.00 uur Afsluiting en borrel

Locatie

Elysee Dental
Flemingweg 14
2408 AV Alphen aan den Rijn

Spreker

Dr. Endre Varga

Kosten

Kosteloos