Zoekveld

25.04.2019

Campus SMART Guide

Van der Valk hotel Amersfoort-A1
Ruimtevaart 22
3824 MX Amersfoort

Ondanks de vele mogelijkheden, gebruikt nog maar een beperkt aantal behandelaars digitale technologieën voor implantaatplanning en het maken van boorsjablonen.

Om hier verandering in te brengen en de workflow eenvoudig en volledig gedigitaliseerd te maken zijn Modern Dental Europe en DicomLab een samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking kunnen we u SMART Guide introduceren, een implantaat-onafhankelijk systeem voor driedimensionale planning. Deze innovatieve tool is toepasbaar met alle gangbare implantaatsystemen. Boorsjablonen met hoge precisie kunnen eenvoudig, na 3D-planning, door u of door SMART Guide worden besteld. SMART Guide is dus een perfect systeem voor de ervaren en minder ervaren tandarts.

Tijdens deze campusavond zal Patrick u informeren over de mogelijkheden en voordelen van het SMART Guide-systeem, de eenvoudige integratie van digitale implantaatplanning en de dagelijkse workflow van een implantatiepraktijk.

Programma

18.00 uur Ontvangst met een lichte maaltijd

19.00 uur Start presentatie

21.00 uur Afsluiting en borrel

 

Voor al onze webinars en campusavonden worden KRT punten aangevraagd. Indien u in Nederland KRT geregistreerd bent en u wilt punten voor uw deelname ontvangen, vul dan de juiste en volledige initialen én uw achternaam in bij het inschrijfformulier.

Locatie

Van der Valk hotel Amersfoort-A1
Ruimtevaart 22
3824 MX Amersfoort

Spreker

Patrick Oosterwijk

Kosten

Kosteloos

Inschrijven

Volgorde