Zoekveld

23.05.2019

Meet & Greet

Dental Partners Rotterdam
Albert Plesmanweg 103a -103d
3088 GC Rotterdam

Vanuit het netwerk van de vier organiserende partijen weten we dat er een grote groep tandartsen is die aan het nadenken zijn over de opvolging van hun praktijk nadat ze de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. De meeste tandartsen zien hun opvolging graag in een jonge enthousiaste tandarts waarmee ze eerst enkele jaren kunnen samenwerken, voordat ze met een goed gevoel hun 'levenswerk' overdragen.

Anderzijds zijn er veel jonge tandartsen die nu als zzp'er werken en graag een eigen praktijk willen starten, maar daarin graag begeleid en geadviseerd willen worden door een praktijkeigenaar die beschikt over veel ervaring.

Beide partijen kunnen elkaar moeilijk vinden! Om hierin een handje te helpen organiseren wij een Meet en Greet. Een bijeenkomst waar beide groepen elkaar ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en ontdekken of jullie iets voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens de bijeenkomst worden er ook interessante tips gegeven voor Praktijkoptimalisatie middels een korte presentatie van drie sprekers.

Programma

18.00 uur Ontvangst met lichte maaltijd
19.00 uur Welkom en presentatie: Praktijkoptimalisatie door efficiency
20.15 uur Start netwerken
20.30 uur Wijnproeverij

Locatie

Dental Partners Rotterdam
Albert Plesmanweg 103a -103d
3088 GC Rotterdam

Spreker

Ronald Roojers van Dental Partners, Eric Wegerif van Raadgevers Kuijkhoven en Patrick Oosterwijk van Elysee Dental

Kosten

Deze avond wordt u kosteloos aangeboden.

Inschrijven

Volgorde