Zoekveld

10.10.2019

World Dental Forum 2019

Hong Kong, Shenzhen en Singapore

World Dental Forum 2019

Het delen van kennis en netwerken met elkaar om samen tot oplossingen te komen die behandelmogelijkheden efficiënter, betaalbaarder of sneller maken, zijn belangrijke waarden in deze tijden van razendsnelle veranderingen en digitale transformatie.

Tijdens de vijfde editie van ons internationaal congres, World Dental Forum, hopen wij wederom aan deze waarden te voldoen, met als algemeen thema “Smart Dentistry”. Het thema zal ervaringen omtrent nieuwe, efficiënte en effectieve onderwerpen bevatten, gepresenteerd door tandheelkundige professionals vanuit de hele wereld. Bekijk hier de sprekers en onderwerpen.

Programma

De nascholingsreis is van donderdag 10 oktober tot zaterdag 19 oktober

Het World Dental Forum is op maandag 14 en dinsdag 15 oktober. Het is ook mogelijk om alleen het World Dental Formum te bezoeken. Indien u dit wenst neem dan contact op met de marketingafdeling van Elysee Dental

Locatie

Hong Kong, Shenzhen en Singapore

Spreker

Diverse internationale sprekers

Kosten

De kosten van deze unieke nascholing bedragen € 3.550,- p.p. op basis van een gedeelde kamer. Deze prijs is inclusief de vluchten, het visum, de hotels, deelname aan het WDF inclusief galadiner en diners en tours volgens het programma. Reisgenoten die niet deelnemen aan het WDF ontvangen een korting van € 160,- p.p. De prijs per persoon op basis van een eenpersoonskamer gedurende de gehele trip is € 4.350,-

Heeft u interesse om deel te nemen aan onze nascholingsreis? Neem dan contact op met de marketing afdeling via: marketing@elysee-dental.nl of bel naar 0172-653300.

Nascholingsreis