Zoekveld

28.06.2017

Elysee Campus: Van de tandopstelling tot de ‘digital denture’

Van der Valk Blijdorp
Energieweg 2
3041 JC Rotterdam

“Over de fundamenten en de revolutie…”

Programma

Revolutie, nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding van de mogelijkheden, willen we allemaal. Een revolutie kan echter niet een succes worden als het fundament waarop gebouwd wordt niet goed in de ankers staat.

Jozef Ludovic Beckers neemt u tijdens deze presentatie eerst terug naar de basis. Hoe maken we met elkaar een perfecte prothese? Hoe communiceren we met elkaar op de juiste wijze? Met diverse voorbeelden en tips en tricks geeft Ludovic zelfs de ervaren tandarts nieuwe inzichten in een juist fundament.

Van de basis gaat Ludovic langzamerhand naar de toekomst; de digitale prothese. Ludovic is bij Elysee Dental nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitlevering van de eerste digitale protheses. U krijgt deze avond van hem een exclusieve vooruitblik in deze revolutie en antwoord op de vraag: Hoe gaat deze revolutie er voor u als tandarts uit zien?

Het programma
18.00 uur: Ontvangst met een broodmaaltijd
19.00 uur: Start presentatie
21.00 uur: Afsluiting en borrel

Inschrijven
U kunt zich hieronder inschrijven voor deze cursus. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling marketing, bereikbaar op telefoonnummer: 0172-653300 of via e-mail: marketing@elysee-dental.nl

Locatie

Van der Valk Blijdorp
Energieweg 2
3041 JC Rotterdam

Inschrijven

Volgorde