Zoekveld

07.09.2021

Online Hands-on cursus F.I.T. Forma® Injectie Techniek

Online

F.I.T. Forma® Injectie Techniek; een compleet pakket voor de behandeling van slijtage én erosie. Na deze cursus bent u in staat om volledig zelfstandig uw patiënten met gebitsslijtage te behandelen met gebruik van de Forma® Injectie technieken.

Tijdens deze cursus behandelen we het natuur analoge opbouwconcept en hoe dit met de F.I.T. gecombineerd kan worden. De behandeling van incisale en occlusale sltijtage wordt stap voor stap in de demo en hands-on sessie aangepakt. Door het toepassen van de tijdsbesparende F.I.T. bereiken we eenvoudig en snel een functionele en esthetische totale rehabilitatie.

Covid dwingt ons om in creatieve oplossingen te denken. Daarom vinden deze workshops plaats in een online setting. De groepjes cursisten houden we klein, zodat we interactief en effectief de leerdoelen kunnen bereiken.

Programma

De cursus start om 18.00 uur.

Het programma, van deze circa twee uur durende online workshop, is als volgt:

  • Presentatie: Forma® Injectie Techniek
  • Praktijk: Demo & hands-on posterieure slijtage behandeling met F.I.T.
  • Praktijk: Demo & hands-on incisale slijtage behandeling met F.I.T.

Locatie

Online

Spreker

Patrick Oosterwijk

Kosten

U krijgt vooraf aan de cursus een volledig demo/ oefenpakket toegestuurd. In dit pakket zitten alle beschikbare materialen zoals: het model, 8 slijtage stompen, 4 transpa mallen, teflon tape een metal strip en de Universal injectable. Deze materialen blijven uw eigendom en kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het trainen van uw collega's of uitleg richting patiënten.

Het volledige pakket, inclusief cursus, kost € 200,-. inclusief b.t.w.