Zoekveld

21.04.2020
Webinar EVO-Twin Prothese

Webinar EVO Twin Prothese

Online

Help uw patiënt super snel aan een nieuwe prothese!

Met de invoering van ons voorspelbare digitale productieproces van de EVO-Prothese hebben we niet alleen een uniek, efficiënt en voorspelbaar concept ontwikkeld, maar tevens ook een concept welke u als tandarts tijdwinst en gemak oplevert. Met de  EVO Twin Prothese kunt u uw patiënt in twee of drie zittingen aan een nieuwe prothese helpen.

Lees meer
27.04.2020

Webinar inslijpen en polijsten van keramische restauraties

Online

27 april t/m 8 mei iedere werkdag vanaf 19.30 uur

Een belangrijke succesfactor in het vervaardigen van een duurzame keramische restauratie is het op de juiste manier inslijpen en polijsten van de verschillende materialen.
Om dit goed te doen heeft u de juiste materialen en een stappenplan nodig, dit stappenplan wordt tijdens de webinar toegelicht en als beloning kunt u na het volgen van de webinar een voucher aanvragen voor een gratis polijstset bij de aankoop van een keramische restauratie.

Lees meer
20.05.2020
Campus Diagnostiek

Webinar Diagnostiek

Online

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om uw diagnose te ondersteunen door op voorhand te laten zien aan de patiënt hoe het eindresultaat zal zijn. Naast de analoge manier heeft Elysee Dental nu ElyseeView en Elysee Smile Design, twee digitale diagnostische oplossingen. Wanneer gebruik je ElyseeView of doe je een uitgebreide ESD analyse zijn slechts enkele vragen die tijdens deze webinar uitvoerig besproken worden.

Lees meer
26.05.2020
Webinar Digitale Processen

Webinar Digitale Processen

Online

Het digitaal afdrukken is inmiddels voor alle tandartsen wel een bekend begrip, maar welke digitale tandtechnische processen kunt u nog meer makkelijk doorvoeren in uw praktijk? Hoe maakt u hier toch gebruik van als u geen scanner heeft? Of hoe gaat deze workflow optimaal als u juist wel een scanner heeft?

Lees meer
09.06.2020
Webinar Diagnostiek

Webinar Diagnostiek

Online

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om uw diagnose te ondersteunen door op voorhand te laten zien aan de patiënt hoe het eindresultaat zal zijn. Naast de analoge manier heeft Elysee Dental nu ElyseeView en Elysee Smile Design, twee digitale diagnostische oplossingen. Wanneer gebruik je ElyseeView of doe je een uitgebreide ESD analyse zijn slechts enkele vragen die tijdens deze webinar uitvoerig besproken worden

Lees meer
23.06.2020
Webinar Keramische materialen, prepareren en cementeren

Webinar Keramische materialen, prepareren en cementeren

Online

Zoveel verschillende materialen en toepassingen, wanneer moet je wat gebruiken? Welke mogelijkheden zijn er bij welke indicaties en hoe moeten deze materialen verwerkt worden?

Lees meer