Zoekveld

Onze missies zijn niet mogelijk zonder het werk van vele vrijwilligers. Voor een juiste behandeling van de kinderen is het belangrijk dat u werkzaam bent in de tandheelkunde en in het bezit bent van de juiste medische diploma’s. Onze Stichting zorgt tijdens een missie voor huisvesting, eten en drinken (exclusief alcoholische dranken), verzekeringen en de medische papieren die nodig zijn om in bepaalde gebieden te mogen behandelen.

 

  • Wie hebben wij nodig voor een missie?

- Tandarts met chirurgische verdieping

- 5 tandartsen

- 5 tandartsassistentes

Naast het team vanuit Europa betrekken wij altijd de lokale tandartsen bij het project. Tijdens elke missie is er minimaal één lokale tandarts aanwezig. Lokale tandartsen zijn erg gebaat bij overdracht van uw kennis.

 

  • Wat is u eigen bijdrage?

Wij zijn blij met al onze vrijwilligers want samen met u kunnen wij het verschil maken. Echter om niet onnodig het budget van de Stichting te belasten dient u zelf de volgende kosten te betalen:

- De vlucht 

- Vacinaties

- Kosten van alcoholische dranken

- Privé uitgaven

Omdat deze kosten worden gemaakt voor een Stichting met ANBI status is het mogelijk dat u een gedeelte via de belasting terug kunt vragen. Wij informeren u hier graag persoonlijk over.

 

Interesse?

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan een missie verzoeken wij u contact op te nemen met Jolanda Koetsier, bereikbaar op telefoonnummer: 0172-653300 of via email: jolanda.koetsier@elysee-dental.nl