Zoekveld

Nieuws

Online studeren wanneer het u uitkomt!

De afgelopen jaren hebben wij onze focus gericht op het ontwikkelen van specifieke oplossingen en procedures die het werk voor u, en uw team in de praktijk, efficiënter en voorspelbaarder maken en/of betere klinische resultaten mogelijk maken. Eén van de manieren waarop we dit met u hebben gedeeld waren o.a. de Campusavonden en webinars. Misschien heeft u niet altijd de mogelijkheid gehad om de Campusavonden of webinars te volgen. Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om de webinars alsnog te volgen, op een tijdstip dat het u uitkomt.

Wij staan voor u klaar!

Op dit moment raakt het coronavirus de gehele samenleving. We bevinden ons in een unieke situatie en moeten ons allemaal aanpassen. Elysee Dental blijft open en wij staan klaar voor al uw reparaties en spoedwerkstukken zoals u van ons gewend bent. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Stay Safe!

Informatie met betrekking tot nieuwe (tijdelijke) maatregelingen

De berichten omtrent de ontwikkelingen van het Corona virus in Nederland worden door Elysee Dental zeer nauwkeurig gevolgd. Het beschermen van uw én onze medewerkers – en uiteraard uzelf- nemen wij namelijk zeer serieus en we menen dan ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid te moeten nemen in relatie tot het aanwenden van preventieve maatregelen.

Positief bericht met betrekking tot onze levertijden!

Vandaag hebben wij het bericht ontvangen dat de capaciteit in Shenzhen bijna weer optimaal is.

Goed nieuws met betrekking tot onze productie

Wij willen u bedanken voor uw begrip rondom de ontstane situatie in China. Uw loyaliteit in deze situatie en uw medeleven naar onze Chinese collega's wordt enorm gewaardeerd. Dank hiervoor!

 

Belangrijke informatie omtrent onze levertijden en het Coronavirus

Berichtgeving omtrent de verspreiding van het Coronavirus kan u, of uw patiënt wellicht zorgen of vragen brengen in relatie tot de tandheelkundige producten die gemaakt worden in China.

Archief