Zoekveld

Nieuws

Medit i500 "Unleash the potential power of intra oral scanning

Ervaar de kracht van intra-oraal scannen! 

Medit I500; Inclusief laptop, installatie, service en training in de praktijk nu voor slechts €13.900,- excl. btw.

Elysee Dental en TRI® bundelen de krachten!

Een implantologie behandeling biedt uw patiënt de meest optimale tandheelkundige oplossing. De patiënt besluit echter om de behandeling niet te starten omdat de totale kosten te hoog zijn. Dit is een situatie die in veel praktijken met regelmaat voorkomt.

Elysee Dental introduceert TrioClear™

Elysee Dental introduceert TrioClear; een uniek drie-staps aligner systeem.

Na een goede samenwerking de afgelopen 2 jaar met Align technology, gaat Elysee Dental nu met TrioClear™ een eigen innovatief aligner systeem introduceren. TrioClear™ heeft optimale, bestaande systemen verder ontwikkeld en bereikt uitstekende klinische resultaten voor zeer toegankelijke prijzen.

NIEUW bij Elysee: F.I.T. Forma® Injectie Techniek

Elysee Dental introduceert F.I.T. – Forma Injectie Techniek; een compleet pakket voor de
behandeling van slijtage & erosie.

Wij zijn weer 'up and running'!

Ons team is weer druk aan de slag met alle werkzaamheden! Al onze internationale productiefaciliteiten én onze servicelabs door heel Nederland staan voor u klaar zodat wij u en uw patiënt een snelle service kunnen bieden

Online studeren wanneer het u uitkomt!

De afgelopen jaren hebben wij onze focus gericht op het ontwikkelen van specifieke oplossingen en procedures die het werk voor u, en uw team in de praktijk, efficiënter en voorspelbaarder maken en/of betere klinische resultaten mogelijk maken. Eén van de manieren waarop we dit met u hebben gedeeld waren o.a. de Campusavonden en webinars. Misschien heeft u niet altijd de mogelijkheid gehad om de Campusavonden of webinars te volgen. Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om de webinars alsnog te volgen, op een tijdstip dat het u uitkomt.

Archief