Zoekveld

Informatie met betrekking tot nieuwe (tijdelijke) maatregelingen

De berichten omtrent de ontwikkelingen van het Corona virus in Nederland worden door Elysee Dental zeer nauwkeurig gevolgd. Het beschermen van uw én onze medewerkers – en uiteraard uzelf- nemen wij namelijk zeer serieus en we menen dan ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid te moeten nemen in relatie tot het aanwenden van preventieve maatregelen.

Gezien de meest recente ontwikkelingen en berichten, willen wij u informeren over enkele nieuwe (tijdelijke) extra maatregelen:

Bezoek door een buitendienst medewerker:

Deze persoonlijke bezoeken, waarin u geïnformeerd wordt over producten, processen en de samenwerking met ons laboratorium, vervangen wij vanaf heden voor de digitale variant. Dit betekent dat een (bestaande) afspraak met één van onze medewerkers plaats zal vinden via Skype of Facetime / Video bellen.

Onze afdeling Sales Support beheert de agenda van de buitendienst; u kunt uw (online) afspraak inplannen via één van de medewerkers op deze afdeling, te bereiken via: 0172-653300.

Campusavonden:

De Campusavonden die gepland stonden voor de komende weken (maart en april) zullen allen vervangen gaan worden voor Webinars. Personen die zich al hadden ingeschreven voor een bezoek aan een van onze Campussen zullen vandaag een link van ons ontvangen naar de webinar. Indien u zich hiervoor ook wil aanmelden dan kan dit via: www.elysee-dental.nl/events

Bovenstaande maatregelen moeten bijdragen aan verminderd persoonlijk contact waarmee we het risico op overdracht van het virus trachten te beperken. Hiermee willen wij u, uw medewerkers én uw patiënten beschermen.

Het vraagt wat inspanning en creativiteit van alle betrokken partijen maar wij denken hiermee te voldoen aan onze noodzakelijke bijdrage. Laten we echter hopen dat dit alles spoedig niet meer nodig zal zijn!

Nieuws