Zoekveld

Nieuw bij Elysee Dental: De EVO-Twin prothese

De EVO-Twin is dé manier om voorspelbaar en snel een nieuwe prothese aan te meten. In slechts twee tot drie zittingen beschikt de patiënt over zijn/haar nieuwe prothese.

Moet de nieuwe prothese 100% hetzelfde zijn? Nee zeker niet. Ziet de patiënt graag aanpassingen in bijvoorbeeld beetverhoging, incisielijn of lipvulling dan is dit geen probleem. Binnen het protocol is het mogelijk om wijzigingen in de huidige prothese aan te brengen waardoor deze als basis dient, maar het uiteindelijke resultaat is gebaseerd op de nieuwe wensen van de patiënt.

Heeft u voor deze procedure een scanner nodig?

Nee, het is niet nodig om een scanner in de praktijk te hebben om een EVO-Twin prothese te kunnen laten vervaardigen. Voordeel van de aanwezigheid van een scanner in de praktijk is het feit dat u zelf de prothese scant en de files direct doorstuurt naar Elysee. Patiënt kan in dat geval direct de eigen prothese weer terug in de mond plaatsen. Heeft u geen scanner, dan dient de prothese naar Elysee Dental lab Maastricht, Elysee Dental lab Alphen of Elysee Dental lab Henk van Dijk Groningen gestuurd te worden om te laten scannen. In dit geval is de patiënt de prothese maximaal één dag kwijt.

Heeft u een patiënt die tevreden is over zijn huidige prothese, maar minimale aanpassing wenst, of een patiënt waarbij de procedure van het aanmeten van een prothese te intensief of problematisch is, kies dan voor de EVO-Twin prothese!

Nieuws