Zoekveld

NIEUW bij Elysee: F.I.T. Forma® Injectie Techniek

Elysee Dental introduceert F.I.T. – Forma Injectie Techniek; een compleet pakket voor de
behandeling van slijtage & erosie.

Het aanbieden van makkelijke, betaalbare en efficiënte workflows is een missie waar het team van Elysee dagelijks aan werkt. Het behandelen van slijtage met de F.I.T. workflow voldoet niet alleen aan deze eisen maar doordat preparatie niet noodzakelijk is, is het ook een goed alternatief in de huidige COVID-19 problematiek.

Wat is F.I.T.
Bij het F.I.T. protocol wordt met een directe techniek flowable composiet ingezet om een perfecte, totale rehabilitatie te verkrijgen. Een alternerende en volledige digitale wax-up gecombineerd met transparante siliconen sleutels die Elysee Dental vervaardigt over de door u goedgekeurde digitale wax-up, zorgen voor controle over de interproximale zones met als resultaat, goede interdentale reinigbaarheid en een perfecte occlusie. De injecteerbare nano composieten zijn slijtvast, hebben een adequate viscositeit, weinig krimp en een goede glansretentie. Door deze eigenschappen kunnen ze als langdurig of zelfs definitief herstelmateriaal ingezet worden.

One Stop Shop:
Als ‘Solution provider’ levert Elysee Dental een compleet pakket met alle benodigde instrumenten en producten die bij het behandelen van de F.I.T. procedure nodig zijn.

Nog nooit was het creëren van de ideale morfologie zo eenvoudig!

Meer informatie over dit product?

Download de brochure                              --> klik hier

Of neem contact op met een van onze Tandtechnisch Adviseurs via 0172-653300 of info@elysee-dental.nl

 

Nieuws