Zoekveld

Online studeren wanneer het u uitkomt!

De afgelopen jaren hebben wij onze focus gericht op het ontwikkelen van specifieke oplossingen en procedures die het werk voor u, en uw team in de praktijk, efficiënter en voorspelbaarder maken en/of betere klinische resultaten mogelijk maken. Eén van de manieren waarop we dit met u hebben gedeeld waren o.a. de Campusavonden en webinars. Misschien heeft u niet altijd de mogelijkheid gehad om de Campusavonden of webinars te volgen. Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om de webinars alsnog te volgen, op een tijdstip dat het u uitkomt.

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven om onze webinars te ontvangen. U ontvangt iedere week, op maandag, woensdag en vrijdag een link naar een webinar. Deze link is vervolgens een week beschikbaar, zodat u kunt kijken wanneer u maar wilt!

Inschrijven --> klik hier

Als u al onze webinars heeft gevolgd krijgt u een fantastische korting op onze Medit i500 intra-orale scanner. 

 

Per gevolgde webinar ontvangt u, naast KRT punten, een korting t.w.v. €125,- die u kunt inwisselen bij de aanschaf van de Medit I500.

*Per webinar onderdeel ontangt u maximaal 1 voucher per praktijk, ongeacht het aantal collega's die de webinar bekijken. Uw voordeel kan totaal oplopen tot ruim € 2.000,-  bij het volgen van alle webinars. 

Nieuws