Zoekveld

Smart Combi Deal

Bij aankoop van een Medit scanner én deelname aan het WDF - Smart Dentistry ontvangt u €1400,- korting op de totaalprijs!

 

Intra orale scanner Medit i500

 

De Medit i500 is een kleurenscanner die de mogelijkheid biedt tot zeer nauwkeuring, ultrasnel en poedervrij intra-oraal scannen in levendige kleuren. De software van de i500 is makkelijk en efficiënt om mee te werken voor alle gebruikers. De software is eenvoudig te integreren in uw praktijk. 

Voor meer informatie over de Medit ga naar onze productpagina      --> Klik hier

 

World Dental Forum 2019

 

Nascholen is nog nooit zo leuk geweest! Neem deel aan de nascholingsreis World Dental Forum 2019 en combineer internationale wetenschap met een bezoek aan drie schitterende Aziatische steden. Het thema dit jaar is 'Smart Dentistry'. Het thema zal ervaringen omtrent nieuwe, efficiënte en effectieve onderwerpen bevatten, gepresenteerd door tandheelkundige professionals vanuit de hele wereld. De nascholingsreis is van donderdag 10 oktober tot zaterdag 19 oktober.

Voor meer informatie over deze reis                                                                       --> Klik hier

Voor een overzicht van de sprekers en onderwerpen tijdens het WDF                --> Klik hier

 

Bij aankoop van een Medit scanner én deelname aan het WDF - Smart Dentistry ontvangt u nu tijdelijk €1400,- korting* op de totaalprijs!

*De scanner dient voor 30 juni 2019 besteld te zijn. Korting is gebaseerd o.b.v. tweepersoons kamerbezetting  

Wilt u gebruik maken van deze actie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Sales Support via: customer-care@elysee-dental.nl

 

 

 

 

Nieuws