Zoekveld

Tijdelijke actie met Medicred

In samenwerking met Elysee Dental biedt Medicred u als mondzorgspecialist de kans om al uw recente, maar ook oudere vorderingen nu gratis ter incasso aan te bieden.

Gratis incasso!
Exclusief voor de klanten van Elysee Dental: gratis minnelijke incasso van al uw vorderingen.

Tot 28 augustus 2017 kunt u uw incasso-opdracht gratis eenvoudig indienen.
Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op met Medicred via 085-7606976. 

Waarom doen wij dit? Incasso is bij Medicred een standaard onderdeel van het totale credit management proces (factoring). Jarenlange ervaring vormt de basis van onze effectieve incassoprocedure, waardoor het aantal als oninbaar af te boeken facturen uiteindelijk minimaal zal zijn en een dure risicoverzekering overbodig wordt. Dit betekent een betere liquiditeit en dat willen wij u graag laten ervaren.

Meteen overstappen en profiteren van de gehele dienstverlening van Medicred?

Exclusieve korting op factoring van Medicred!
Als mondzorgspecialist bent u naast zorgverlener ook ondernemer. Een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap is uw financiële administratie. Het uitbesteden van deze administratie scheelt u tijd, kosten en zorgen, waardoor u meer ruimte overhoudt voor de optimalisatie van uw praktijk en de verzorging van uw patiënten. Om dit nog toegankelijker te maken, kunnen alle klanten van Elysee Dental zich nu aanmelden met een exclusieve korting van 10%!

Actie
Exclusief voor de klanten van Elysee Dental:
10% Korting op credit management van Medicred,*
+ gratis implementatie
+ gratis overstapservice

*Geldig op de eerste contracttermijn

Aanmelden?

Meer informatie over deze actie?