Zoekveld

De directie van Modern Dental Europe vertegenwoordigt ook de directie van Elysee Dental. 

Wanneer u zaken doet of wil doen met Elysee Dental, is onze Buitendienst uw eerste aanspreekpunt. Onze Account Managers komen graag bij u langs om onze producten toe te lichten. Zij hebben ieder een eigen portfolio van enkele honderden praktijken, die zij in de volle breedte van dienst zijn. Als tandarts bent u vaak gebonden aan de vierkante meters van uw praktijk, omdat uw vak nu eenmaal veel focus en concentratie vereist. De Account Managers brengen de ontwikkelingen die buiten plaatsvinden bij u binnen. Zij geven Elysee Dental een gezicht en stellen zich op als een goed ingevoerde, betrouwbare partner.

Een goed product staat of valt met een goede ondersteuning op tandtechnisch vlak. Onze tandtechnici delen graag hun kennis met u en geven u advies over het juiste product of behandelplan.

De afdeling Sales Support Center vervult een sleutelrol in de communicatie tussen tandarts, technici en Account Managers. Heeft u een vraag, op welk vlak dan ook, en weet u niet zo goed waar u terecht kunt? De collega’s van de afdeling Sales Support Center helpen u graag verder.

Hoewel steeds meer tandartsen digitaal werken en mailverkeer niet meer weg te denken is, vinden veel klanten een persoonlijk gesprek met één van onze telefonisten toch nog steeds prettig. De collega’s van de receptie helpen u dan ook graag verder met uw vragen.

De logistieke afdeling stroomlijnt het transport tussen klanten en onze productiefaciliteiten in binnen- en buitenland. Dankzij een uitgekiend logistiek proces, een strakke planning en een goede samenwerking met onze distributeurs staan wij garant voor een hoge leverbetrouwbaarheid. Onze geoliede logistieke organisatie zorgt er dagelijks voor dat wat u vraagt, ook tijdig geleverd wordt. 

Aanmelden techniekwerk

In het hoge noorden zorgt het team van Henk van Dijk ervoor dat in samenwerking met de collega's van Elysee Dental Oosterwijk de Nederlandse productie van prothesewerk vlekkeloos verloopt.

Met meer dan 30 jaar ervaring kent Henk alle kneepjes van het vak en zorgt hij ervoor dat we binnen de Elysee Dental groep overal een optimaal resultaat neer zetten.

Vanuit de vestiging in Meppel zorgt ons team ervoor dat ook op orthodontisch gebied Elysee al uw wensen kan vervullen. Vast, uitneembaar, complexe werkstukken, alles is mogelijk om bij deze locale productie van orthondontie te laten maken. 

Door heel Nederland hebben we diverse servicelabs zitten waar diverse collega's tandtechnici, kpt'ers en administratieve ondersteuning ervoor zorgen dat het onze klanten op servicegebied aan niets ontbreekt.

De afdeling Orderproces werkt nauw samen met onze tandtechnici om de communicatie te optimaliseren tussen de tandarts en ons productieproces in Shenzhen. Deze afdeling zorgt ervoor dat de aangeleverde werkstukken van de tandartsen worden ingevoerd en voorzien van de juiste codes voor het productieproces.

De afdeling Finance draagt zorg voor de financiële en administratieve zaken en rapportages binnen Elysee Dental. Zij waakt over een verantwoorde vastlegging van de financiën, maar streeft er ook naar om de processen met klanten en leveranciers zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Onze marketingafdeling maakt zich sterk voor de bekendheid en de goede reputatie van Elysee Dental. De werving van prospects is een belangrijke doelstelling voor de afdeling maar tegelijkertijd ontwikkelt zij marketingmaterialen die u zelf kunt gebruiken in uw praktijk. Daarmee kunt u uw voordeel doen, omdat het ook in onze branche steeds meer draait om onderscheidend vermogen. 

ICT

De afdeling ICT verzorgt de hard- en software infrastructuur, die ondersteunend zijn voor de organisatie en de procesgang binnen Elysee Dental in Europa. Voor een bedrijf als het onze, dat voorop loopt in innovatie, is een betrouwbare ICT-omgeving een eerste voorwaarde.

Elysee Dental is een internationale onderneming die wereldwijd actief is. Om die schaalgrootte optimaal te benutten, organiseren we sommige zaken op overkoepelend niveau. De afdeling Projectmanagement is verantwoordelijk voor deze grensoverschrijdende projecten. Zij werkt bijvoorbeeld aan de harmonisatie van onze producten en processen in alle landen waarin Elysee Dental operationeel is. Dit draagt bij aan onze efficiency er zorgt ervoor dat we kwaliteitsverbeteringen nog sneller kunnen doorvoeren. Zo blijft u verzekerd van een constante, optimale kwaliteit.

HR

Bij Elysee Dental heeft iedere medewerker recht op een fijne, gezonde en leerzame werkomgeving. We bieden ruimte aan individuele groei, omdat dit in hoge mate bijdraagt aan de ontwikkeling van onze organisatie als geheel. De afdeling HR richt zich op het werven, boeien en binden van alle mensen die binnen de organisatie werkzaam zijn. Zij is het aanspreekpunt voor de (internationale) medewerkers van Elysee Dental en stimuleert hen om zich te blijven ontwikkelen.