Zoekveld

Samenwerken met Elysee Dental

 

Elysee Dental werkt graag op een persoonlijke manier met u samen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een compleet team voor u samengesteld. Dit team bestaat uit een vaste accountmanager, een eigen technicus, technische ondersteuning bij u aan de stoel en een Sales Support Center afdeling. Vanuit hun eigen expertise staan deze collega’s dagelijks voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Wanneer u voor het eerst klant wordt bij Elysee Dental, dan ontvangt u van ons een starterspakket. Hierin vindt u een informatiemap over onze werkwijze, producten en diensten, een prijslijst, de algemene leveringsvoorwaarden, levertijden, logistiek en orderformulieren. Zo heeft u alle relevante informatie altijd bij de hand. In het starterspakket treft u ook het orderformulier aan dat u kunt invullen om uw eerste werkstuk in te sturen. Plak hiervoor de bijgeleverde adressticker goed zichtbaar bovenop de doos.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u onze brochure downloaden, maar natuurlijk is het ook mogelijk om via onze afdeling Sales Support Center een afspraak te maken met één van onze accountmanagers.