Zoekveld

'Het is onze missie om onze klanten gemak te bieden en te ontzorgen'

Bij Elysee Dental vinden we het belangrijk om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Niet alleen goede kwaliteit tandtechniek, ook kunt u als klant van Elysee Dental een totaalpakket aan service verwachten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 

 • KPT'ers

  Bij het vergrijzen van onze samenleving zien we ook het aantal prothese patiënten de laatste jaren sterk toenemen. Veel tandartsen zien echter op tegen het arbeidsintensieve en foutgevoelige werk, wat het aanmeten van een goede prothese met zich mee brengt. Bij Elysee Dental is het mogelijk om via de verlengde armconstructie, voor minimaal één dagdeel per week, een KPT’er het prothesewerk in uw praktijk te laten verzorgen. Uiteraard neemt deze specialist ook de nazorg op zich. 

 • Praktijkondersteuning

  Het kan voorkomen dat u als tandarts in een situatie komt waarbij u graag het advies wilt van een tandtechnieker. Telefonisch overleg met één van onze technici is altijd mogelijk. Zij helpen u graag om in elke situatie de beste oplossing te bieden. Heeft u echter een behandeling waarbij het van belang is dat de technieker bij u in de praktijk aanwezig is, dan is het mogelijk om een afspraak te maken met onze tandtechnisch adviseur Theo Lipke, via Customer Care

 • Eigen team met vaste contactpersonen

  Een goede communicatie tussen het tandtechnisch laboratorium en de tandarts is van essentieel belang om met elkaar tot een goed eindresultaat te komen. Bovendien heeft iedere tandarts een eigen manier van werken. Om snelle, maar zeker ook goede communicatie met elkaar te hebben, heeft elke klant bij ons een vast team waarmee hij/zij kan overleggen. Het team bestaat uit uw Accountmanager, een tandtechnieker en medewerkers van de afdeling orderproces.

 • Verschillende logistieke mogelijkheden

  Voor het ophalen en bezorgen van pakketten maken we bij voorkeur gebruik van onze vaste nachtkoerier. Dit is voor u als klant de snelste en meest eenvoudige manier.

  We begrijpen echter dat het niet bij alle praktijken mogelijk is een kast te plaatsen of de koerier toegang te geven tot de praktijkruimte. In deze gevallen is het ook mogelijk om de logistiek van uw werkstukken op een andere manier te laten verzorgen. Neem voor een gepaste manier contact op met onze logistieke afdeling.

 • Digitaal aanmelden van werk

  Meld het ophalen van uw werk aan wanneer het u uitkomt! Kies voor deze snelle service van Elysee Dental en bespaar de kostbare tijd van uw assistentes. Het digitaal aanmelden van werk gaat makkelijk en snel en kan bovendien gedaan worden op elk gewenst moment. Vraag een inlogcode aan via logistiek@elysee-dental.nl en regel uw logistieke afhandeling vanaf nu in twee stappen.

 • Digitaal aanmelden van alle scansystemen

  U wilt graag digitaal uw werkstukken aanleveren maar u heeft de scanner niet via Elysee Dental gekocht? Geen enkel probleem. Elysee Dental beschikt over de software van alle gangbare scan systemen en kan dus zonder problemen al het digitale werk ontvangen.

 • Digitaal afdrukken

  De laatste jaren is het digitaal afdrukken erg in opkomst.  De investering in een intra orale scanner was voor veel tandartsen nog een struikelblok om over te stappen naar deze manier van werken. Laat u informeren over de zeer aantrekkelijk geprijsde Medit I500 welke wij in ons assortiment hebben en grijp deze mogelijkheid om ook uw praktijk ‘digitaalproof’ te maken.

 • Digitaal kleur bepalen

  Het menselijk oog kent nu eenmaal zijn beperkingen als het gaat om het goed vaststellen van de kleur van de tanden, transparantie en translucentie. De kleur van tanden wordt beïnvloed door allerlei externe factoren, zoals verlichting van de behandelruimte, het tijdstip van de dag en achtergrondreflecties. Voorkom onnodige remakes en laat u informeren over de voordelen die de Rayplicker u kan bieden.

 • Papierloos werken door middel van de digitale orderbon

  Voorkom overvolle archiefkasten, onleesbare orderbonnen en verbeter de efficiëncy van uw praktijk door over te stappen op papierloos werken door gebruik te maken van de digitale orderbon van Vertimart. De digitale orderbon werkt samen met bijna alle merken praktijksoftware. De installatie wordt u, als klant van Elysee Dental, kosteloos aangeboden.

 • Patiëntenflyers

  De meeste patiënten die bij de tandarts komen zijn zenuwachtig. U als tandarts doet uw uiterste best om bij een behandeling die nodig is de patiënt zo goed mogelijk voor te lichten. Het is echter een ‘menselijk gegeven’ dat slechts tien procent van deze informatie wordt opgeslagen. Sinds kort heeft Elysee Dental een Nieuwe service van diverse patiëntenflyers welke u als klant kosteloos kunt bestellen. Vertel uw verhaal en geef de flyer mee, zodat de patiënt thuis nog eens rustig alles kan nalezen. Ook is het mogelijk om deze flyers te laten voorzien van uw praktijklogo. Heeft u hierin interesse? Neem dan contact op met onze marketingafdeling.

 • Betaling via de Dental Business Card

  Elke maand maar één factuur van al uw tandheelkundige inkopen? Met de Dental Business Card is het mogelijk om al uw betalingen via één centraal punt te laten lopen. Bij elke leverancier die hierbij aangesloten is kunt u de kaart gebruiken. Naast een uitgestelde betaling, ontvangt u voor elke euro die u met de kaart besteed, Awards-punten die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Voor meer informatie over de voorwaarden van het gebruik van de Dental Business Card bij Elysee Dental kunt u contact opnemen met onze afdeling finance.